Přesun fóra na nový hosting
Přesun fóra na nový hosting
Často je omíláno téma, jak přesunout fórum na jiný hosting
Re: Přesun fóra na nový hosting
ja mam k tomu mensi dotaz...presiel som na novy host (z free na free) a nefunguje mi diakritika tak ako ma...skusal som to opravit podla toho navodu ale aj tak to nejde...
adresa webu : vtuning.over.cz (este ho len robim)
Kludne mi hovorte lama v phpbb *01* *01*
regni sa http://s2.bitefight.cz/c.php?uid=34173 a vstup do boja vlkodlakov a upirov
regni sa http://s2.bitefight.cz/c.php?uid=34173 a vstup do boja vlkodlakov a upirov
-
- Kontaktovat uživatele:
Ohľadne diakritiky je tu toľko príspevkov a tém, že písať takto ničnehovoriaci príspevok si naozaj nemusel.
HĽADAJ
HĽADAJ

WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
staci len pridat jeden riadok do niakeho suboru ja tam mam forum a potom som to urobil kde a co mas pridat najdes na http://www.forum.over.czMafioso píše:ja mam k tomu mensi dotaz...presiel som na novy host (z free na free) a nefunguje mi diakritika tak ako ma...skusal som to opravit podla toho navodu ale aj tak to nejde...

Dobrý večer.
Mám menší problém.Chtěla jsem si zálohovat databázi,abych se později dohrabala k tomu,abych mohla fórum přenést jinam,jenže mi bohužel nefunguje ftp spojení.Používám TC.Založím nové připojení a při pokusu spojení mi vyskočí tabulka,že mám špatně login (530) a mám možnost se stávajícím loginem a heslem "zkusit" "zadat" nebo "zrušit".
Nejsem admin fóra,jen pomocný-mám přístup do administrace a většinu funkcí.Adminka mi dala login a heslo,pod kterými se přihlašuje do administrace-tudíš by to mělo být správně. Přesto mi to však stále nefunguje. Poradíte,prosím,kde může být chyba?
Mám menší problém.Chtěla jsem si zálohovat databázi,abych se později dohrabala k tomu,abych mohla fórum přenést jinam,jenže mi bohužel nefunguje ftp spojení.Používám TC.Založím nové připojení a při pokusu spojení mi vyskočí tabulka,že mám špatně login (530) a mám možnost se stávajícím loginem a heslem "zkusit" "zadat" nebo "zrušit".
Nejsem admin fóra,jen pomocný-mám přístup do administrace a většinu funkcí.Adminka mi dala login a heslo,pod kterými se přihlašuje do administrace-tudíš by to mělo být správně. Přesto mi to však stále nefunguje. Poradíte,prosím,kde může být chyba?

1. Záloha databázy sa nerobí na ftp ale buď cez phpMyAdmin, alebo cez administráciu.Na ftp sú len súbory.
2. Na ftp sú iné prihlasovacie údaje ako do administrácie.
děkuji za odpověď.gapson píše:1. Záloha databázy sa nerobí na ftp ale buď cez phpMyAdmin, alebo cez administráciu.Na ftp sú len súbory.
V administraci jsem tuto možnost bohužel nenašla.phpAdmin jsem si nainstalovala do počítače,ale bohužel nejsem tak zdatná v angličtině.
Tyto údaje by tedy měl mít admin?-a pokud ne,tak kde je získá?
V administrácii - údržba -> záloha
A phpmyadmin musíš mať na serveri, nie doma v počítači... A to heslo má teda pravdepodobne adminka, jednoducho, vlastník hostingu...
A phpmyadmin musíš mať na serveri, nie doma v počítači... A to heslo má teda pravdepodobne adminka, jednoducho, vlastník hostingu...
🔔
Browser & Mobile Notifications Extension
Nyní také podpora Safari (macOS i iOS)
Tak v administraci nic takového nemám-ptala jsem se adminky a také prý neSenky píše:V administrácii - údržba -> záloha

Není tam ani to phpAdmin

phpMyAdmin nemáte? Písala si hostingu? Však ak máte mysql, tak je tak 99 percent, že hosting má aj phpmyadmin, ako by asi tie databázy vytvorili?
🔔
nevím,zda máme mysql-přiznám se,že ani nevím co to je.nejsem admin,takže netuším jak se fórum zakládalo a s čím.Senky píše:phpMyAdmin nemáte? Písala si hostingu? Však ak máte mysql, tak je tak 99 percent, že hosting má aj phpmyadmin, ako by asi tie databázy vytvorili?

No teoreticky môžeš, ale ak by ti aj odpovedali, je to dosť možné, že nič neurobíš. Potrebuješ totiž adresu na phpmyadmin a prihlasovacie meno a heslo...
🔔
a to měla dostat adminka při zakládání fóra asi,že?Senky píše:No teoreticky môžeš, ale ak by ti aj odpovedali, je to dosť možné, že nič neurobíš. Potrebuješ totiž adresu na phpmyadmin a prihlasovacie meno a heslo...
Jaký je link na fórum?
Neposkytuji podporu pres jabber ani SZ. - na to je tu toto fórum.
Left 4 Dead 1 & 2 - vše o těchto kooperativních hrách od Valve
www.v31.cz - místo pro Váš odpočinek
SuperFórum.cz - trošku velké fórum :)
Left 4 Dead 1 & 2 - vše o těchto kooperativních hrách od Valve
www.v31.cz - místo pro Váš odpočinek
SuperFórum.cz - trošku velké fórum :)
-
Ahoj,
po přesunu mám problém s obrázky, náhledy se zobrazují takto:

a velké obrázky vůbec.
Nevíte co s tím?