Hodnosti

Máte problémy s instalaci phpBB3 nebo s konverzi z phpBB2 na phpBB3? Zde naleznete pomoc.
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Zamčeno
NexT

Hodnosti

Příspěvek od NexT » ned 30. zář 2012 14:32:44

Dobrý den, chtěl bych si udělat hodnosti podle toho, že třeba kdo napíše 35 příspěvků bude mít jako kdyby 20% hodnost nebo tak nějak viz. screen, ale nevím jak udělat, aby to ty členy zařazovalo tak nebo aby to u nich ukazovalo procentovou část když mají určitý počet příspěvků.
Obrázek

leschek
Kontaktovat uživatele:

Re: Hodnosti

Příspěvek od leschek » ned 30. zář 2012 15:17:17

Já rozhodně nejsem expert na hodnosti, ale zkusil jsem vytvořit na testovacím fóru několik hodností podle počtu příspěvků (bez obrázků) a po otevření tématu mi to zobrazí automaticky, že uživatel má hodnost test2 (pokud má víc než 2 příspěvky) nebo test4 (4 příspěvky). V případě admina mi to ukazuje jen hodnost administrátor, ale to se dá pravděpodobně vyřešit MODem [RC]Multiple ranks (not linked to usergroups).
V Administraci to vypadá stejně jako na tvém obrázku (jen bez těch obrázků hodností).

damian.77
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od damian.77 » ned 30. zář 2012 16:36:42

Osobně bych jen vynechal hodnost Registrovaný uživatel. U Moderátora a Administrátora přece není počet příspěvků důležitý, nebo? Zbytek by měl bez problémů fungovat...

http://www.svet-ridicu.eu

Díky za rady a pomoc, odkaz vede na výsledky nejen mé, ale i vaší práce...

Jetchelas

Příspěvek od Jetchelas » ned 30. zář 2012 16:59:44

Dobrý den,

Než budu nějak radit, tak bych si rád ověřil zda to správně chápu. Vy chcete, aby uživatel co má napsáno 35 příspěvků obdržel hodnost 20% a když napíše třeba těch příspěvků 37 tak už bude mít hodnost 21%?

Zamčeno