Jestli je to pravda, tak mně hrábne protože jsem měsíc řešil různý věci ta ono tohle??
Jdu to zkusit.
Přesun fóra na nový hosting
-
Re: Přesun fóra na nový hosting
Tak jsem to teď právě tak udělal a stáhl a na "localhost" mi to začalo fungovat!!!!!! Jupí, pravděpodobně to musí být ono!Pojistovak píše:Jestli je to pravda, tak mně hrábne protože jsem měsíc řešil různý věci ta ono tohle??
Jdu to zkusit.
Už to nahrávám na Wedos!
Strávil jsem s tím teďka 2 dny a dneska jsem se nevyspal

leschek: Ty rozhodně do Junior týmu nepatříš, jsi borec, že jsi na to přišel! Taková "blbost" a jak jsem se natrápit. Doufám teda, že to teď půjde i na Wedosu, ale už v to i věřím

-
Smekám a zvu na panáka.
Já to ještě netestoval, stahuju 7tisíc obrázků, ale stačí mi info kolegovo.-))
Díky za pochvalu, ale já na to nepřišel, ale jen to našel. Bezva, že to funguje. Ale na panáka klidně půjdu
.

Já stahuju jen 2100. Znám Tvé pocity kamaráde, já myslel, že už všechno kolem sebe rozkopu a že jsem jedinej na světě s tímhle problémem!Pojistovak píše:Smekám a zvu na panáka.

leschek: To je na celou flašku

-
Aleluja, je to tam.-))
Já nic nechtěl třískat, ten přenos jsem zkoušel s dostatečnou rezervou, ale nekde v koutku mysli mne to teda sejřilo.-))
Já nic nechtěl třískat, ten přenos jsem zkoušel s dostatečnou rezervou, ale nekde v koutku mysli mne to teda sejřilo.-))