Vhodny typ dizkuzniho fora
Vhodny typ dizkuzniho fora
Zdravicko,
chtel bych se Vas zeptat na doporuceni a to jaky reakcni system by jste doporucili.
Premyslim o nevom projectu, ktery sye bude zabivat dizkuzemi kolem her a filmu. Co se tyka samotneho fora, tak jsem presvedcem k nemu vyuzit phpBB. Nicmene necim jaky redakcni system by se k tomuto uceli hodil. Zda MK Portal, Wordpress ci naky jiny. Nebo zda neudelat ciste jen samotne forum, ale to se v soucasne dobe moc nenosi, kdyz se podivam jinam.
Kdyz se podivam na vase stranky phpbb.cz tak uvodni rozcesnik je udelan v cem ?
Dekuji za vase rady a typy. Samozrejme bych potreboval aby vysledna sprava byla jednoducha, ale na druhou stranu by mel byt project atraktivni a prehledny.
S tim souvisi i dotaz na pripadny hosting. Rozjizdet dizkuzni forum na freehostingu jsem si zkusil a neni to nic idealniho, takze asi nezbyva nez si naky hosting platit. Muzete poradit z vlastni zkusenosti jaky hosting je dle Vas ten best ?
Mockrat dekuji za vsechny typy a rady.
chtel bych se Vas zeptat na doporuceni a to jaky reakcni system by jste doporucili.
Premyslim o nevom projectu, ktery sye bude zabivat dizkuzemi kolem her a filmu. Co se tyka samotneho fora, tak jsem presvedcem k nemu vyuzit phpBB. Nicmene necim jaky redakcni system by se k tomuto uceli hodil. Zda MK Portal, Wordpress ci naky jiny. Nebo zda neudelat ciste jen samotne forum, ale to se v soucasne dobe moc nenosi, kdyz se podivam jinam.
Kdyz se podivam na vase stranky phpbb.cz tak uvodni rozcesnik je udelan v cem ?
Dekuji za vase rady a typy. Samozrejme bych potreboval aby vysledna sprava byla jednoducha, ale na druhou stranu by mel byt project atraktivni a prehledny.
S tim souvisi i dotaz na pripadny hosting. Rozjizdet dizkuzni forum na freehostingu jsem si zkusil a neni to nic idealniho, takze asi nezbyva nez si naky hosting platit. Muzete poradit z vlastni zkusenosti jaky hosting je dle Vas ten best ?
Mockrat dekuji za vsechny typy a rady.
Re: Vhodny typ dizkuzniho fora
Můj názor je na využití redakčního systému WordPress. Na tvé požadavky podle mě nejlepší řešení a osobně bych ho zvolil. Je to ale můj názor a ostatní můžou nesouhlasit
Co se týče webhostingu, tak jednoznačně placený na takový projekt. Typ webhostingu se odvíjí také od ceny, kterou bys do toho chtěl investovat a také od vytížení webu. Dobré zkušenosti mám s VSHosting, onebit a savana. Pro menší projekty je dobrý i EBOLA.
Co se týče webhostingu, tak jednoznačně placený na takový projekt. Typ webhostingu se odvíjí také od ceny, kterou bys do toho chtěl investovat a také od vytížení webu. Dobré zkušenosti mám s VSHosting, onebit a savana. Pro menší projekty je dobrý i EBOLA.
- gmvasek
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
Mám zkušenosti se stationem a savanou...
ad portál: tady je všechno vlastní práce
ad portál: tady je všechno vlastní práce
RuneScape Wiki | Můj Twitter | CSRUNE fórum | Smixovo fórum o phpBB3 - lastRSS
NEPOSKYTUJI podporu přes ICQ/Jabber/SZ ani jiné komunikační protokoly! => ptejte se zde
NEPOSKYTUJI podporu pro warez fóra.
HLEDEJTE před položením dotazu.
NEURGUJTE podporu.
NEPOSKYTUJI podporu přes ICQ/Jabber/SZ ani jiné komunikační protokoly! => ptejte se zde
NEURGUJTE podporu.
Na netu jsem narazil na hosting za 99 kc / rok. To je podezrele malo coz ? Nejspise tam bude podminka naky jejich vkladany reklamy jako to byva na freehostingach. Co se tyka domeny, tak tam se ceny taky nejak lisi, ci je to dane ?
Nasel jsem i hostingy, kde davaj domenu zdarma. Na druhou stranu ten muj project ma byt nekomercni a tak bych nerad investoval vice nez je vylozene nutne ).
Dikes za Vase nazory.
Nasel jsem i hostingy, kde davaj domenu zdarma. Na druhou stranu ten muj project ma byt nekomercni a tak bych nerad investoval vice nez je vylozene nutne ).
Dikes za Vase nazory.
99 Kč za rok je skutečně podezřele málo Cena hostingu bývá u těch levných několik desítek korun za měsíc (od 40 Kč za měsíc cca) a u těch dražších to jde pak těsně pod 100 za měsíc až pár set za měsíc.
Cena domény se liší, ale nebývá to nějak výrazně. *.cz doménu seženeš kolem 200 - 300 Kč za rok. Některé hostingové tarify mají i doménu zdarma v ceně hostingu. To ale bývá až u těch dražších hostingů a jen u některých poskytovatelů.
Cena domény se liší, ale nebývá to nějak výrazně. *.cz doménu seženeš kolem 200 - 300 Kč za rok. Některé hostingové tarify mají i doménu zdarma v ceně hostingu. To ale bývá až u těch dražších hostingů a jen u některých poskytovatelů.
Mno nechci sem postovat naky odkazy jako reklamu, ale pokud by si se chtel mrknout na to kde sem to nasel, tak ti to muzu poslat do PM.
Mno cetl jsem i nazor nekomercni project rozject na free hostingu na free domena a v pripade uspechu teprve migrovat na placenou a lepsi podobu. Co si o tomto myslite ?
Problem presunu asi neni, ale mam obavy, ze sprava na freehostingu bude zas desna jako sem nedavno zazil sam na mem malem projectu, ktery jsem rozjel na ic hostingu. Na druhou stranu co z domenou a hostingem, kdyz se ukaze ze project nikoho neoslovi ).
Jaky byste volili vy za kompromis ? Vim, ze nekteri to resi tak, ze si hostuji web primo doma, ale to by u me neproslo aby comp bezel 24hod/denne a taky pak ty platby za elektrinu.
Mno cetl jsem i nazor nekomercni project rozject na free hostingu na free domena a v pripade uspechu teprve migrovat na placenou a lepsi podobu. Co si o tomto myslite ?
Problem presunu asi neni, ale mam obavy, ze sprava na freehostingu bude zas desna jako sem nedavno zazil sam na mem malem projectu, ktery jsem rozjel na ic hostingu. Na druhou stranu co z domenou a hostingem, kdyz se ukaze ze project nikoho neoslovi ).
Jaky byste volili vy za kompromis ? Vim, ze nekteri to resi tak, ze si hostuji web primo doma, ale to by u me neproslo aby comp bezel 24hod/denne a taky pak ty platby za elektrinu.
- gmvasek
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to není hosting pod nějakým warezem tak to sem klidně dej...
Co myslíš tím rozjížděním projektu? Ono pokud nepotřebuješ účast dalších lidí tak postačí localhost...
Co myslíš tím rozjížděním projektu? Ono pokud nepotřebuješ účast dalších lidí tak postačí localhost...
RuneScape Wiki | Můj Twitter | CSRUNE fórum | Smixovo fórum o phpBB3 - lastRSS
NEURGUJTE podporu.
NEURGUJTE podporu.
Mno je to naka nabidka hostingu. Co se pod tim dal skryva netusim. Nasel sem to tady :gmvasek píše:Pokud to není hosting pod nějakým warezem tak to sem klidně dej...
http://webshosting.cz/
Mno pokud se jedna o dizkuzni project, tak ucast dalsich lidi bude potreba.
Jinak tady všechen obsah mimo fóra akorát rozšiřuje phpBB, tady je tutoriál jak něco obdobného modelově vytvořit, zařazení a dodělání šablony už je pak na tobě:
http://www.phpbb.cz/knowledge/navod.php?id=17
To zni dobre. Dekuji za tip. Juknu na to podrobneji. Tohle vypada pekne, ciste, prehledne, nicmene pro muj planovany project potrebuji neco trosku jineho. Mno nejlepsi by bylo sehnat dalsiho nadsence ktery by do toho sel se mnou a navic umel php ). Mno jo no, ale kde ho najit, ze ? )ameeck píše:Jinak tady všechen obsah mimo fóra akorát rozšiřuje phpBB, tady je tutoriál jak něco obdobného modelově vytvořit, zařazení a dodělání šablony už je pak na tobě:
Tak po projiti par nabidek a moznosti se mi jako nejlepsi pro start zda hosting na ebole. Takze ted to jeste chce poresit kdo samotny project vytvori a muzu se vrhnout do plneni fora a portalu informacema ).
Dekuji vsem za napsane typy a doporuceni.
Dekuji vsem za napsane typy a doporuceni.
Nejlepsi hosting je asi flyweb.cz je levny a kvalitni jenom 50 kc + ochotna podpora,jede na tom mnoho for treba i toto
Nepiste zbytecne soukrome zpravy dekuji
na warez nereaguju !
http://reggae-song.over.cz/ Jenom pro rastamany
na warez nereaguju !
http://reggae-song.over.cz/ Jenom pro rastamany
tak tohle by mne zajímalo, vzhledem k problémům, které mám s pipni...
tento web jede skutečně na flyweb.cz?
tento web jede skutečně na flyweb.cz?
Ano, je hostovaný na flywebu.
http://whois.smartweb.cz/object/89.187.133.23/
http://whois.smartweb.cz/object/89.187.133.23/
RS - Wordpress (jednoduchej, perfektně modifikovatelnej, celosvětově používanej)
Fórum - phpBB/SMF
hosting - kapusta.cz (500,- celkem za doménu i hosting, jede dobře, mám na něm www.l2underground.cz )
Fórum - phpBB/SMF
hosting - kapusta.cz (500,- celkem za doménu i hosting, jede dobře, mám na něm www.l2underground.cz )