Placený hosting nebo free hosting?
Placený hosting nebo free hosting?
Všecky vás zdravím. Měl bych jednu otázku a doufám, že dostanu rychlou odpověd, která mi pomůže. Chtěl bych si totiž založit sportovní forum, ale s phpbb.cz nemám žádný větší zkušenosti.(Instalaci samozřejmě zvládnu ) To však ještě neni to hlavní kvůli čemu píšu. Nevím totiž jestli mám ten svůj projekt sportovního fora mám rozject na nějákým placeným hostingu a nebo začít na free a pak teprve na placený třeba přejít.
Tady by potom však byl problém s přesunem, jelikož jsem to nikdy nedělal a nevím jestli bych si s tím poradil a taky je tu riziko, že bych o nějáký členy přesunem třeba přišel.
Otázka taky je jestli to forum má šanci na úspěch. Mělo by se jednat hlavně o forum o fotbalu a hokeji s tím, že by tam byli i sekce pro cyklistiku, basket box atd. Co vím tak jsem nic takového na našich stránkách nenašel.
Tak snad jsem to napsal trošku srozumitelně a dostanu nějáké odpovědi.
Tady by potom však byl problém s přesunem, jelikož jsem to nikdy nedělal a nevím jestli bych si s tím poradil a taky je tu riziko, že bych o nějáký členy přesunem třeba přišel.
Otázka taky je jestli to forum má šanci na úspěch. Mělo by se jednat hlavně o forum o fotbalu a hokeji s tím, že by tam byli i sekce pro cyklistiku, basket box atd. Co vím tak jsem nic takového na našich stránkách nenašel.
Tak snad jsem to napsal trošku srozumitelně a dostanu nějáké odpovědi.
- Roudy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Placený hosting nebo free hosting?
Freehosting bych vůbec nevolil, je to strašně pomalé a nevýhodné. Nyní nově vznikla služba hostingnebe.cz, kde je to o něco rychlejší hosting, nemusíš tam mít žádnou lištu ani banner, jen za 1 odkaz dostaneš 100GB traffic, 1GB prostor a další věci. Stačí si jen koupit doménu za "pár babek", nasměrovat DNS na hostingnebe.cz a pro začátek využívat toto. Rozhodně lepší než wz, ic, hostuju apod.
O přesun se neboj, ten myslím že při trošce inteligentním uvažování zvládne snad každý...
O přesun se neboj, ten myslím že při trošce inteligentním uvažování zvládne snad každý...
- smiesek
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
free hosting by nebylo na škodu zvolit pro zaběhnutí fora.
Osobně bych zbytečně neinvestovala do něčeho, co netuším, zda bude mít budoucnost (tím nechci shazovat tvůj nápad na zaměření fora, ale člověk nikdy neví)
Osobně bych zbytečně neinvestovala do něčeho, co netuším, zda bude mít budoucnost (tím nechci shazovat tvůj nápad na zaměření fora, ale člověk nikdy neví)
Tak jsem se nakonec rozhodl pro IC. Ted na tom tak týden budu pracovat, aby to trošku vypadalo a pak zkusím udělat nějakou tu propagaci toho. Časem sem hodím taky odkaz.
Tohle je názor člověka co nerad rozhazuje. Nic proti. Já taky takovej byl. Nyní musím kupovat každý den doménu. Jsem na tom závislý.smiesek píše:free hosting by nebylo na škodu zvolit pro zaběhnutí fora.
Uričtě zvol placený hosting.
O tom už jsem se přesvědčil i jámorasino píše:Nyní musím kupovat každý den doménu. Jsem na tom závislý.
www.Jump4.cz, www.RockForPeople.cz/forum/
Pomocí soukromých zpráv podporu nepodávám.
Pro Warez fóra podporu nepodávám.
Než se začneš ptát, hledej.
Nenabízíš-li za pomoc peníze, neurguj, podporu podávám ve svém volném čase.
Nabízím od instalací phpBB, přes aktualizace na nejnovější verze, po úpravy phpBB a stylů, a další. - SZ, email.
Pomocí soukromých zpráv podporu nepodávám.
Pro Warez fóra podporu nepodávám.
Než se začneš ptát, hledej.
Nenabízíš-li za pomoc peníze, neurguj, podporu podávám ve svém volném čase.
Nabízím od instalací phpBB, přes aktualizace na nejnovější verze, po úpravy phpBB a stylů, a další. - SZ, email.
- smiesek
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
vím o čem píšu, nebojmorasino píše:Tohle je názor člověka co nerad rozhazuje. Nic proti. Já taky takovej byl. Nyní musím kupovat každý den doménu. Jsem na tom závislý.
Uričtě zvol placený hosting.
- seqwence
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak, smiesek má nemalé zkušenosti (so you're gonna have to trust her on this one)
Endure to the end.
-
- Kontaktovat uživatele:
Paměť pro PHP - 8 MB
čo viac si priať? no 16MB
čo viac si priať? no 16MB
- Otakar Pěnkava
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem byl takovej, že jsem nerad za to utratil korunu, ale hned jak jsem si koupil hosting, tak se to otočilo, doporučuji už bych do free nešel, jaké, že je to pořekadlo s Ferrari a trabantem?
PS: To s tím bakelitem nemyslím.
PS: To s tím bakelitem nemyslím.
Tak účel free hostingu je spíš použití pro osobní prezentace a né provoz takhle náročných webových aplikaci.. Zřejmě od toho se odvíjí také nastavené parametry..
Neposkytuji podporu pres jabber ani SZ. - na to je tu toto fórum.
Left 4 Dead 1 & 2 - vše o těchto kooperativních hrách od Valve
www.v31.cz - místo pro Váš odpočinek
SuperFórum.cz - trošku velké fórum :)
Left 4 Dead 1 & 2 - vše o těchto kooperativních hrách od Valve
www.v31.cz - místo pro Váš odpočinek
SuperFórum.cz - trošku velké fórum :)
-
- Kontaktovat uživatele:
V ponuke majú inštaláciu phpBB2 ... a phpBB fóra majú označené ako RS (redakčné systémy)...
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
Chcel by som urobit forum na webzdarma.Je to dobra sluzba ake mate s nou skusenosti?
Forever England
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobrá služba pro člověka, který se chce něco s fórem naučit.
Zkušenosti: špatné, špatné a zase špatné
Jedná se o službu dostupnou veřejnosti, kterou využívá spousta lidí. Dochází relativně pravidelně k nepravidelným výpadkům různých částí. Rozhodně na plnohodnotně funkční fórum nedoporučuji. Maximálně na rozjezd, abys viděl jestli fórum bude živé a navštěvované.
Zkušenosti: špatné, špatné a zase špatné
Jedná se o službu dostupnou veřejnosti, kterou využívá spousta lidí. Dochází relativně pravidelně k nepravidelným výpadkům různých částí. Rozhodně na plnohodnotně funkční fórum nedoporučuji. Maximálně na rozjezd, abys viděl jestli fórum bude živé a navštěvované.
«Přečtu si informace o instalaci fóra a jeho komponent» «Podívám se po webu, jestli to někde nebylo řešeno» «Umím li něco z dané oblasti problému, pokusím se vyřešit sám» «Zeptám se podpory» «Neurguji podporu»