Nefunkční přílohy ... poradí prosím někdo ?
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
-
Nefunkční přílohy ... poradí prosím někdo ?
Ahoj, přesunoval jsem forum na nový hosting a vše až na drobné chyb klapalo a ty drobné chyby jsem vyřešil. Co mi ale nejde je odesílání příloh, vždy po pokusu o nahrátí přílohy mi forko hodí červeným písmem Temporary folder could not be found. Please check your PHP installation.
Zkoušel jsem vše možné ale nedokázal jsem si poradit, dokázal by to někdo z vás ? moc prosím.
Zkoušel jsem vše možné ale nedokázal jsem si poradit, dokázal by to někdo z vás ? moc prosím.
Re: Nefunkční přílohy ... poradí prosím někdo ?
nastavil si chmod na pozadovanu zlozku?to bude asi kamen urazu
-
já mam 777 nastabeno snad už všude, kde má výt tahleta konkrétné temporary složka ?
files tusim je to podla toho ako to mas nastavene v acp.To moze byt dalsia pricina pozri si v acp nastavenia priloh kde to mas povolene ci ich mas povolene atd
-
jsou povolene a jsou nastaveny do slozky files. slozka fils je v pohode a ma 777... ja to nechapu :(
Takže jestli to chápu tak máš nastavenej chmod 777 uplně všude ?
Potřebujete něco přeložit z Aj nebo naopak , písněte mi PMku nebo na ICQ už mi jde
-
uplne vsude asi ne ale v zoufalstvi sem ho rozhazel do vsech slozek i podslozek...
A co to je za hosting? Navic tohle podle hlasek se netyka FTP,ale nastaveni php.
Neposkytuji podporu pres jabber ani SZ. - na to je tu toto fórum.
Left 4 Dead 1 & 2 - vše o těchto kooperativních hrách od Valve
www.v31.cz - místo pro Váš odpočinek
SuperFórum.cz - trošku velké fórum :)
Left 4 Dead 1 & 2 - vše o těchto kooperativních hrách od Valve
www.v31.cz - místo pro Váš odpočinek
SuperFórum.cz - trošku velké fórum :)
-
hosting jee od cybers. Už jsem to vyřešil po svém... zazalohoval jsem si db a kompletn forum nainstaloval znova. Potom mu smazal DB, obnovil zalohu a doladil par problemu s avatary atp.. a uz to beha. Jeiny co stale nefunguje sou hromadny mejly
-
Ahoj,
já mám hosting u forpsi. A od přechodu našeho serveru z php4 na php5, která u nich proběhla, mám stejný problém.
Discoverer
já mám hosting u forpsi. A od přechodu našeho serveru z php4 na php5, která u nich proběhla, mám stejný problém.
Discoverer
-
Ahoj, tak to už řeším i s tech. podporou forpsi, ale stále to samé. Nevidí to upload_tmp_dir, který je v php.ini na serveru nastavený na /nowhere. Udělal jsem adresář "nowhere" s přístupovými právy 777 už všude po celém serveru, ale fórum ho stále nevidí.
Cache promazána, tak nevím kde ještě by mohla být chyba. Chtělo by to zjistit, když je nastaven ten tmp adresář na /nowhere, kde ho phpbb hledá,protože já už ho mám fakt všude a pořád nic. Nebo jestli je to třeba někde přenastavit...
Díky moc všem
Cache promazána, tak nevím kde ještě by mohla být chyba. Chtělo by to zjistit, když je nastaven ten tmp adresář na /nowhere, kde ho phpbb hledá,protože já už ho mám fakt všude a pořád nic. Nebo jestli je to třeba někde přenastavit...
Díky moc všem
-
Vyřešeno :-) !
Dobrý den,
děkuji za snahu i Váš čas, nakonec to bylo vyřešeno přenastavením PHP na straně posktytovatele.
Již to funguje tak jak má.
Discoverer
děkuji za snahu i Váš čas, nakonec to bylo vyřešeno přenastavením PHP na straně posktytovatele.
Již to funguje tak jak má.
Discoverer
Zdravím fórum, mám takový problém s přílohami v soukromých zprávách na phpbb3. V administraci mám povoleny přílohy v soukromých zprávách i ve fóru. Když se ale pokouším odeslat v soukromé zprávě obrázek v .jpg, píše mi to, tento typ souboru není povolen. Poraďte mi prosím, kde je možné nastavit povolené přílohy, nemohu to v administraci najít.
Díky
Díky
Záložka přispívání, přílohy, druhy souborů...
.jpg by měl být ale povolen...
.jpg by měl být ale povolen...
Lvlup.cz - nový český herní web...
Děkuju moc za bleskurychlou odpověď.Už jsem to našel a jpg je samozřejmě povolen, tak to teda nechápu, v čem je problém.