mod na body
mod na body
nemáte někdo mod pro instalaci bodů které by uživatel dostal za příspěvek? a zároveň aby body administrátor mohl přidávat a naopak ubírat??? viděl jsem to na jednom forku a chtěl bych to zavést i na svém. Díky
Re: mod na body
Cash mod...
Potřebujete něco přeložit z Aj nebo naopak , písněte mi PMku nebo na ICQ už mi jde
moc jsi mi nepomohl hledal jsem to zde a na googlu sice jen 3/4 hodiny ale nic z toho nebylo...
našel jsem jen jak jim to hlásilo chyby atd... a pak z phpbb.com a tam stránka nenalezena!
prosím kdyby byl někdo ochotný poslat přímý odkaz na mod... Díky
našel jsem jen jak jim to hlásilo chyby atd... a pak z phpbb.com a tam stránka nenalezena!
prosím kdyby byl někdo ochotný poslat přímý odkaz na mod... Díky
Děláš si blázni z koho ? Našel jsem to za minutu http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=94055
Potřebujete něco přeložit z Aj nebo naopak , písněte mi PMku nebo na ICQ už mi jde
nj to jsem původně taky našel ale neumím anglicky... jsem si tam stahnul a to se jen nahraje na server?? nic víc? to se mi nezdá...
Samozřejmě to musíš nainstalovat.
Když si to stáhneš, tak si to rozbal a hledej soubor install.txt, nebo něco takového.
Tam budeš mít popsáno, jak postupovat.
Jak instalovat módy zase najdeš v jiné sekci (kategorii), stačí hledat
Když si to stáhneš, tak si to rozbal a hledej soubor install.txt, nebo něco takového.
Tam budeš mít popsáno, jak postupovat.
Jak instalovat módy zase najdeš v jiné sekci (kategorii), stačí hledat
a ještě něco jak poznám jaký druh mam fora? 2.0.18 nebo 2.0.6? ani to nevím instaloval jsem si ho už dávno...