webhosting station.cz x gigaserver.cz - zkusenosti
-
To posledni, safe_mode tobe nic dobreho neprinese, akorat osekava a znemoznuje praci s funkcema pro praci ses soubory, praci s soubory mimo tvuj domovsky adresar(souvisi take se soubory, nelze vyuzit tmp adresar) a praci se vydalenymi url...
Ja bych nevahal nad posledni moznosti...
Jinak safe_mode maji nekde aktivovany, protoze pomoci uvedenych veci lye neumerne zatizit hosting, takze je aktivovany s opatrnosti, pri beznem fungovani webovych aplikaci, ale tahle situace nenastane.
Ja bych nevahal nad posledni moznosti...
Jinak safe_mode maji nekde aktivovany, protoze pomoci uvedenych veci lye neumerne zatizit hosting, takze je aktivovany s opatrnosti, pri beznem fungovani webovych aplikaci, ale tahle situace nenastane.
-
Re: webhosting station.cz x gigaserver.cz - zkusenosti
Chcem objednať u gigaserver.cz hosting s doménou zadarmo (http://www.nieco.toje.in).Stačí my pre fórum 100MB?
Nebude to velmi pomalé keďže je doména zadarmo?
Za odpovede vopred ďakujem...
Nebude to velmi pomalé keďže je doména zadarmo?
Za odpovede vopred ďakujem...
Jsem na gigaserver a jsem maximálně spokojen. Dokonce mi pomohli i s převodem phpbb2 na phpbb3!!!
čuss jak si vyplnilNorguad píše:Jsem na gigaserver a jsem maximálně spokojen. Dokonce mi pomohli i s převodem phpbb2 na phpbb3!!!
Název databáze:
Už. jméno databáze:
Heslo databáze:
Na gigaserveru???
nějak v tom plavu díky
jsem začátečník a at dělám co dělám nejde to prosil bych návod díky
- gmvasek
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
Doporučil bych projít si administraci webhostingu...
RuneScape Wiki | Můj Twitter | CSRUNE fórum | Smixovo fórum o phpBB3 - lastRSS
NEPOSKYTUJI podporu přes ICQ/Jabber/SZ ani jiné komunikační protokoly! => ptejte se zde
NEPOSKYTUJI podporu pro warez fóra.
HLEDEJTE před položením dotazu.
NEURGUJTE podporu.
NEPOSKYTUJI podporu přes ICQ/Jabber/SZ ani jiné komunikační protokoly! => ptejte se zde
NEURGUJTE podporu.
tam jsem a nic nejde mohl by si se mi na to mrknout plsky a pomohl by si mi přes icq prosím???gmvasek píše:Doporučil bych projít si administraci webhostingu...
už to vydím přes icq to nepůjde dám ti přístup do administrace jo???Návštěvník píše:tam jsem a nic nejde mohl by si se mi na to mrknout plsky a pomohl by si mi přes icq prosím???gmvasek píše:Doporučil bych projít si administraci webhostingu...
- gmvasek
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel ti s tímto nepomůžu. Pokud nevíš kde co najdeš musíš se obrátit na podporu hostingu.
RuneScape Wiki | Můj Twitter | CSRUNE fórum | Smixovo fórum o phpBB3 - lastRSS
NEURGUJTE podporu.
NEURGUJTE podporu.