Vyřešeno - prosím smazat

Máte problémy s instalaci phpBB3 nebo s konverzi z phpBB2 na phpBB3? Zde naleznete pomoc.
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané rozšíření a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Odpovědět
Tarrant
Příspěvky: 1
Registrován: úte 09. črc 2024 18:28:11

Vyřešeno - prosím smazat

Příspěvek od Tarrant » úte 09. črc 2024 19:58:36

Zdravím

Mám problém včera jsem instaloval nové forum na server od wedosu.
Dnes jsem se chtěl přihlásit a zjitil jsem, že to nejde neustále mi to psalo "Odeslaný formulář je neplatný. Zkuste ho odeslat znovu."
Protože se v psaní webu vůbec nevyznám myslel jsem si, že jsem něco podělal při instalaci a tak jsem vše smazal a začal znovu..
Včera mi po dokončení instalace vyskočilo toto viz obrázek a dnes tedy znovu..
Jak jsem zjistil měl by to být snad nějaký problém se vzhledem, ale jak by mohl když jsem stáhnul poslední verzi fóra? Nebo to mohlo nějak způsobit přidání "alt češtiny"

Případné rady prosím tzv polopatě, protože se v "psaní webu" absolutně nevyznám a vše jsem dělal přesně podle návodů (wedos a tady), doufal jsem že nějak zvládnu tu instalaci a už se budu starat jen o administraci fóra jako takového..

edit:// tak už proběhlo automatické odhlášení a nepřihlásím se.. Takže to bude asi další instalace od znova.. co bych měl tedy udělat jinak? Či pokud by problém i tak přetrvával, tak co udělat v administraci fóra?

Obrázek
pic kod
Naposledy upravil(a) Tarrant dne čtv 11. črc 2024 14:26:19, celkem upraveno 1 x.

leschek
Příspěvky: 3033
Registrován: stř 09. lis 2011 0:09:51
Kontaktovat uživatele:

Re: Odeslaný formulář je neplatný. Zkuste ho odeslat znovu.

Příspěvek od leschek » stř 10. črc 2024 0:52:18

Podle mě je nějaký problém s opcache, ale jak ho vyřešit fakt nevím. Zkusil bych se zeptat podpory na Wedosu. Aby jsi měl jistotu, že to nedělá vzhled nebo nějaký jazykový balíček, tak nainstaluj fórum se stylem prosilver a v angličtině. Obojí je výchozí, tak by to mělo fungovat. Styly i jazyky můžeš do fóra dodat později.

Odpovědět