Ahoj!
Chtěl jsem se zeptat proč u některých členů fora nemám datum poslední návštěvy a je tam místo toho pomlčka a co to popřípadně znamená? A dá se zjistit nějak jinak kdy forum navštívili naposled? Díky za odpověď
Naposledy aktivní = -
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Naposledy aktivní = -
Pomlčka znamená, že dotyčný člen sa síce zaregistroval, konto si aktivoval, no na fórum nikdy neprišiel.
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
Aha, díky, a lze je nějak hromadně smazat? Protože když zadám v administraci pomlčku, chce to po mě konkrétní datum.WhiteWolfSix píše:Pomlčka znamená, že dotyčný člen sa síce zaregistroval, konto si aktivoval, no na fórum nikdy neprišiel.
-
- Kontaktovat uživatele:
Daj si vyhľadať užívateľov a zvoľ Seřadit podle: Naposledy aktivní a potvrď Hledat. Malo by Ti najskôr zobraziť tých s pomlčkou.
WhiteWolfSix (WW6)
-
Neřekl bych, že to znamená toto... Tato pomlčka se zobrazuje i u mne na fóru, a to i např. u jednoho moderátora (a ten na fórum opravdu přišel
).
Není to třeba důsledek toho, že daný uživatel při přihlášení zatrhl "Skrýt moje přihlášení", apod.?

Není to třeba důsledek toho, že daný uživatel při přihlášení zatrhl "Skrýt moje přihlášení", apod.?

Pokud je uživatel skrytý, tak pro ostatní uživatele bez práv vidět skryté se to ukazuje jako - poslední doba návštěvy..
Neposkytuji podporu pres jabber ani SZ. - na to je tu toto fórum.
Left 4 Dead 1 & 2 - vše o těchto kooperativních hrách od Valve
www.v31.cz - místo pro Váš odpočinek
SuperFórum.cz - trošku velké fórum :)
Left 4 Dead 1 & 2 - vše o těchto kooperativních hrách od Valve
www.v31.cz - místo pro Váš odpočinek
SuperFórum.cz - trošku velké fórum :)