MySQL příspěvky

Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané rozšíření a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.

Odeslat odpověď


Odpověď na tuto otázku je nutná pro rozlišení automatizovaných pokusů o registraci.
Smajlíci
:-) :)) :-/ 8-) :D :-[ :evil: ;-) :-P :-( 8-| :eh: :-| ??? !!! *19* *20* :geek: :ugeek: :-D

BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[flash] je vypnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí

Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: MySQL příspěvky

Re: MySQL příspěvky

od newlyserve » pát 23. srp 2024 5:32:34

Ahoj! Pokud vidíte příspěvky v databázi, ale nejsou zobrazeny na fóru, je možné, že existuje několik problémů, které je třeba vyřešit. Ujistěte se, že všechny tabulky jsou správně importovány a že jejich struktura odpovídá očekávané struktuře pro danou verzi PHPBB. Zkontrolujte, zda v tabulkách jako phpbb_posts, phpbb_topics, phpbb_forums,geometry dash atd. jsou data správně uložena.

Re: MySQL příspěvky

od leschek » pon 26. úno 2024 15:23:14

Já rozhodně nejsem odborník na databáze, ale jako první bych se podíval v myPHPadmin na tabulku phpbb3_posts a v ní na nějaký příspěvek, zda tam existuje a je správně forum_id, topic_id, poster_id, post_subject a post_text a na konec jestli je u post_visibility 1.

Re: MySQL příspěvky

od bakerconnect » pon 26. úno 2024 4:22:44

Ahoj. S tímto problémembasket random se setkal i můj starý účet. Dá se to nějak opravit?

MySQL příspěvky

od rostigue » sob 21. led 2023 9:38:46

Ahojky. Prosím o radu. Obnova fóra ze zálohy. Uživatele jsem nakopíroval v databázi MySQL přes myPHPadmin, to mi šlo. Ale po nakopírování v databázi phpbb_posts.sql a resynchronizaci počítadel vidím x příspěvků, ale ve fóru nejsou vidět. Poradíte prosím ? Děkuji

Nahoru