Boj proti spamu
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Boj proti spamu
v poslední době má stále větší problém se spamem mam už přes 1000 banů na IP a přesto se oběvuje totožný příspěvek znovu a znovu... na 1 registraci vždy 1 spam... a stále ve větším a větším počtu... dnes jsem smazal 25 spamů a je 9 ráno
proto bych rád zavedl nějaký antispam poradíte (například zde máte "Zapište číslem kolik lidí tvoří pár.:" něco podobného by bylo ideální... rád bych ale aby to bylo kompatibilní a zobrazovalo se to pouze nováčkům při prvních 5 příspěvách (například jen skupině jedné)
máte něco kloubného co by se dalo sformovat dle vlasních představ? děkuji
proto bych rád zavedl nějaký antispam poradíte (například zde máte "Zapište číslem kolik lidí tvoří pár.:" něco podobného by bylo ideální... rád bych ale aby to bylo kompatibilní a zobrazovalo se to pouze nováčkům při prvních 5 příspěvách (například jen skupině jedné)
máte něco kloubného co by se dalo sformovat dle vlasních představ? děkuji
Re: Boj proti spamu
PS: mám problm pouze s jedním jediným spamem který se opakuje stále dokola...
osobně bych klidně ocenil i pouhý jakýsi antispam který by při zadání nějakého shluku slov vyhodil chybu a příspěvek by neposlal...
osobně bych klidně ocenil i pouhý jakýsi antispam který by při zadání nějakého shluku slov vyhodil chybu a příspěvek by neposlal...
-
- Kontaktovat uživatele:
Ak sa má jednať o filter na nováčikov, v tom prípade aktivuj skupinu Noví členové fóra, ktorej nastavíš povinné schvaľovanie príspevkov. Od určitého počtu príspevkov je možné preradiť nováčikov do regulérnej skupiny Reg. uživatelé.
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
každý den je na foru 100 nových lidí a min. 50 přízpěvů... schvalovat bych to vážně nestáhal
100 nových lidí ?
Rad by som si pozrel tie spamy . Mozes dat odkaz na stranku
-
- Kontaktovat uživatele:
@"Návštěvník"
Možná je řešení jednodušší než se zdá. Stačí vložit vlastní pole v profilu při registraci (textové s otázkou)na kterou musí registrovaný správně odpovědět. BAN IP ti nepomůže stejně jako když dáš na stránky slovo "SPAM". To je lákadlo pro roboty jak dělané. Spamery smaž úplně. Zadej otázku ve stylu: v jednom rybníčku je šest kapříčků a ve druhém jsou tři kapříci. kolik je kapříků dohromady?
Snad jsem tě navedl správným směrem.
Možná je řešení jednodušší než se zdá. Stačí vložit vlastní pole v profilu při registraci (textové s otázkou)na kterou musí registrovaný správně odpovědět. BAN IP ti nepomůže stejně jako když dáš na stránky slovo "SPAM". To je lákadlo pro roboty jak dělané. Spamery smaž úplně. Zadej otázku ve stylu: v jednom rybníčku je šest kapříčků a ve druhém jsou tři kapříci. kolik je kapříků dohromady?
Nikdy není pozdě se učit.
rád bych zůstal v anonymu se svím forem ale warez to není (nejmenovaný web s TV s podporou na foru)danti píše:100 nových lidí ?
zkusím snad pomůžedanten.cz píše:@"Návštěvník"
-
- Kontaktovat uživatele:
Sry, napsal jsem textové pole a bylo myšleno číselné pole.
Používej v otázce hojně diakritiky a změkčilých výrazů.
Pokud máš tak dobrý web, tak zadej stejnou otázku pro všechny jazyky v češtině.
Návštěvník, který bude chtít být zaregistrovaný a myslí to vážně, tak použije translator. Spamer se ti na to vybodne, aby ztrácel drahocený čas louskáním otázky.
Otázky je dobré měnit dost často.
Někde na fóru jsem zahlédl skriptík na automatickou změnu otázky po odklepnutí registrace. Chce to jen hledat.
Tak hodně štěstí.
Používej v otázce hojně diakritiky a změkčilých výrazů.
Pokud máš tak dobrý web, tak zadej stejnou otázku pro všechny jazyky v češtině.
Návštěvník, který bude chtít být zaregistrovaný a myslí to vážně, tak použije translator. Spamer se ti na to vybodne, aby ztrácel drahocený čas louskáním otázky.
Otázky je dobré měnit dost často.
Někde na fóru jsem zahlédl skriptík na automatickou změnu otázky po odklepnutí registrace. Chce to jen hledat.
Tak hodně štěstí.
Nikdy není pozdě se učit.
A muzes mi prosim zdelit jak pridat to ciselne pole?
Návod ako použiť vlastné polia v profile proti spambotom pri registrácii
http://www.phpbb3.sk/forum/viewkb.php?f=52&t=2410
http://www.phpbb3.sk/forum/viewkb.php?f=52&t=2410