Favicon
Pravidla fóra
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Čim více informací poskytnete ve vašem dotazu, tim vyšší je šance, že se vám dřív dostane přesné odpovědi. Uveďte odkaz na vaše fórum, používané MODy a styly a zkuste sepsat úpravy na fóru za poslední týdny. Nezapomeňte uvést výstižný titulek tématu.
Re: Favicon
Ahoj.
Určitě Tě napadlo to místo do index.php vložit do styles/*/template/overall_header.html a tím jsi to vyřešil.
Určitě Tě napadlo to místo do index.php vložit do styles/*/template/overall_header.html a tím jsi to vyřešil.
www.Jump4.cz, www.RockForPeople.cz/forum/
Pomocí soukromých zpráv podporu nepodávám.
Pro Warez fóra podporu nepodávám.
Než se začneš ptát, hledej.
Nenabízíš-li za pomoc peníze, neurguj, podporu podávám ve svém volném čase.
Nabízím od instalací phpBB, přes aktualizace na nejnovější verze, po úpravy phpBB a stylů, a další. - SZ, email.
Pomocí soukromých zpráv podporu nepodávám.
Pro Warez fóra podporu nepodávám.
Než se začneš ptát, hledej.
Nenabízíš-li za pomoc peníze, neurguj, podporu podávám ve svém volném čase.
Nabízím od instalací phpBB, přes aktualizace na nejnovější verze, po úpravy phpBB a stylů, a další. - SZ, email.
Osobně jsem favicon přidával na fórum cca. před hodinou. Udělal jsem to takto:
soubor: root/styles/tvůj styl/template/overall_header.html
Najdi:
A za přidat:
A na FTP do složky root/* nahrát favicon v názvu favicon.gif
Samozřejmě se to dá upravit i pro soubor typu png či ico.
soubor: root/styles/tvůj styl/template/overall_header.html
Najdi:
Kód: Vybrat vše
<meta name="description" content="" />
Kód: Vybrat vše
<link rel="icon" type="image/gif" href="/favicon.gif" />
Samozřejmě se to dá upravit i pro soubor typu png či ico.
Zdravíčko!
Potřeboval bych poradit...
Kód jsem vložil do správné cesty(převzaté odsud),ale soubor ať dám kamkoli tak na mé stránce se favicon neobjevuje:-(
Do root="LOG" nahrát soubor favicon.ico nejde.
Tak jsem ho dal do všech možných složek do "phpBB3" a furt nic:-(
Mohl by mi někdo poradit kam přesně nahrát soubor favicon.ico?Myslím tím přesnou cestu...
Předem děkuji za odpověď...
Potřeboval bych poradit...
Kód jsem vložil do správné cesty(převzaté odsud),ale soubor ať dám kamkoli tak na mé stránce se favicon neobjevuje:-(
Do root="LOG" nahrát soubor favicon.ico nejde.
Tak jsem ho dal do všech možných složek do "phpBB3" a furt nic:-(
Mohl by mi někdo poradit kam přesně nahrát soubor favicon.ico?Myslím tím přesnou cestu...
Předem děkuji za odpověď...
Soubor favicon.ico nahrajete do adresáře, kde máte nahrané phpBB. V tom adresáři, kam to patří se nacházejí třeba složky styles, language, adm, includes,....
Díky moc za rychlou odpověď.
Hned jsem to mpřekontroloval a mám to tam správně,tudíž už nevím kde je chyba
Hned jsem to mpřekontroloval a mám to tam správně,tudíž už nevím kde je chyba
Provedl jste poté obnovení šablon stylu a promazání cache fóra?
Nyní jsem to udělal a stále nic:-(
A je váš soubor opravdu vytvořený jako ikona? Pokud ne a je pouze přejmenována, tak to fungovat nebude. Stejné to je, pokud je obrázek vytvořen jako png soubor a je přejmenován na gif.
zkusím ji znovu udělat, jinak v FTP se hlásí ve stromu jako "favicon.ico Soubor ICO " a v počítači jsem ji kontroloval a má 16 x 16 32 bit hloubku
Když dám v počítači "vlastnosti" tak mi to říká Typ:ikona
Takže ikona je v pořádku=udělal jsem pro sichr jen 256ti barevnou.
Vymazal starou a nahrál novou,pročistil dle vašeho návodu casche a šablony a stále nic
Vážně už nevím kde je chyba?
Špatný kód v template?
Tomu už nerozumím....
Vše vypadá v poho...
Vymazal starou a nahrál novou,pročistil dle vašeho návodu casche a šablony a stále nic
Vážně už nevím kde je chyba?
Špatný kód v template?
Tomu už nerozumím....
Vše vypadá v poho...
Zkuste pro jistotu ještě promazat cache prohlížeče, nebo nechte znovu načíst stránku pomocí klásové zkratky ctrl + F5 (pro prohlížeč Mozilla Firefox, nevím zda to funguje i u jiných).
V mozzile mi to píše na hoře vedle adresy prázdnej čtvereček a po kliknutí na něj "tato stránka neposkytuje informace o své identitě"