Přesun fóra na nový hosting
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přesun fóra na nový hosting
Je možné, že súbory s obrázkami sú poškodené.
WhiteWolfSix (WW6)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
Nežiadajte ma o pomoc prostredníctvom icq a SS (SZ)
-
edit
Naposledy upravil(a) Pojistovak dne ned 18. pro 2011 12:36:12, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
Přihodte sem odkaz na forum
phpBB Pravidla | Návody | phpBB 3.0 : Instalace | Nevíš, nauč se
• Nabízím úpravy stylů a modifikací, instalace modx, využívám i JS a Flash.. aj. služby-- více na @rhianns
• Aby vám byla poskytnuta podpora, musíte psát čitelně a srozumitelně • Nedávám podporu přes SZ
• Nabízím úpravy stylů a modifikací, instalace modx, využívám i JS a Flash.. aj. služby-- více na @rhianns
• Aby vám byla poskytnuta podpora, musíte psát čitelně a srozumitelně • Nedávám podporu přes SZ
-
Aktivni forum je na forum.modelarovo.cz
novy hosting neni prozatim aktivni, pristupuju na nej pomoci nastaveni IP a v hostu.
novy hosting neni prozatim aktivni, pristupuju na nej pomoci nastaveni IP a v hostu.
Skúsil si cez administráciu prečistiť cache a následne to urobiť aj manuálne (vymazať všetky súbory v /cache/ okrem .htaccess a index.html)?
🔔
Browser & Mobile Notifications Extension
Nyní také podpora Safari (macOS i iOS)
Browser & Mobile Notifications Extension
Nyní také podpora Safari (macOS i iOS)
-
jo jo, to jsem udělal.
Já puvodně čekal nějaké tlačítko jako je v prestě, generovat nové náhledy a nic.
A ve starém foru (phpBB2) se ty obrázky ukládaly normálně, tak tohle vůbec neznám.
Já puvodně čekal nějaké tlačítko jako je v prestě, generovat nové náhledy a nic.
A ve starém foru (phpBB2) se ty obrázky ukládaly normálně, tak tohle vůbec neznám.

jestli je to přelud tak to budu ještě chvíli dokrmovat

-
No, kde se tam vzala nevím.
Smáznul jsem to.
Ale problém mám pořád.-(
Smáznul jsem to.
Ale problém mám pořád.-(
Jak jste to prosím vyřešili? Mám naprosto stejnou chybu. Přecházím z hostingu Pipni.cz na Wedos, mám všechny soubory správně překopírované. Na pipni mi to jede a na dočasném hostingu od Wedos (než přepnu DNS), tak mám ty obrázky (přílohy) přesně takhle rozmatlanéPojistovak píše:Ahoj,
po přesunu mám problém s obrázky, náhledy se zobrazují takto:
a velké obrázky vůbec.
Nevíte co s tím?
Patrik

Když dám nahrát na novém hostingu Wedos nový obrázek, tak se to nahraje správně. Ale ty staré to takhle deformuje. Jak to mám opravit? Prosím poraďte...
-
Bohužel nevyřešil, modlím se abych nemusel hosting přesouvat.
Prosím o pomoc, jestli je tu nějaký phpBB guru... Soubory jsou určitě správně překopírované, už jsem to dělal 2x tam a zpátky a na hostingu PIPNI mi to samé jede naprosto v pořádku už několik let.
Když dám u Wedosu nahrát nový obrázek, tak se nahraje v pořádku. Ale ty všechny staré obrázky vypadají takto:

Ptal jsem se i lidí, co phpBB dobře rozumí a zatím si nikdo neví rady
. Jsem z toho úplně zoufalej, chtěl bych přejít na ten hosting a tohle nechápu, proč to takhle nefunguje.
Třeba u phpBBGallery, tak tam to nahrávání funguje asi jinak a tam jsou ty obrázky po přenesení na jiný hosting naprosto v pořádku. Problém je jen v přílohách u příspěvků. Když mi to někdo pomůže vyřešit, tak se klidně i nějak odměním (např. odkaz někam a nebo malá finanční odměna). Díky.
Když dám u Wedosu nahrát nový obrázek, tak se nahraje v pořádku. Ale ty všechny staré obrázky vypadají takto:

Ptal jsem se i lidí, co phpBB dobře rozumí a zatím si nikdo neví rady

Třeba u phpBBGallery, tak tam to nahrávání funguje asi jinak a tam jsou ty obrázky po přenesení na jiný hosting naprosto v pořádku. Problém je jen v přílohách u příspěvků. Když mi to někdo pomůže vyřešit, tak se klidně i nějak odměním (např. odkaz někam a nebo malá finanční odměna). Díky.
Ještě mě napadlo, jestli ty soubory nejsou poškozené. Píšu si s podporou hostingu Wedos. Jestli se to z toho PIPNI nějak špatně nestáhne, ale už jsem to zkoušel 2x normálně přes FileZilla FTP klient.
Jsem úplně zoufalej už.
Jsem úplně zoufalej už.
-
Nemyslím, to bych je měl poškozeny taky.-) Moc velká náhoda.
Já s tímhle zkušenost nemám, ale zdá se, že je to tím, že se během nahrávání ftp klientem pokazí náhledy, protože nemají příponu JPG. Podle tohoto a tohoto příspěvku na phpBB.com by obrázky bez přípony neměly být přenášeny v ASCII módu.
Přímo v návodu jak postupovat při změně hostingu se píše
Nevím, jestli to funguje, ale zdá se, že by mohlo.
Přímo v návodu jak postupovat při změně hostingu se píše
což velmi volně přeloženo znamená, že se má nastavit FTP klient na Binární mód pro soubory bez přípony. Ve FileZille se to změní Upravit > Nastavení > Přenosy > Typy souborů > Okýnko u "Považovat soubory bez přípony za ASCII soubory" by mělo být nezaškrtnuto.phpBB.com píše:NOTE: Ensure your FTP program is set to use "Binary" mode for files with no extension. In FileZilla, this can be changed by going to Edit > Settings > Transfers > File Types and unchecking the box next to "Treat files without extension as ASCII file."
Nevím, jestli to funguje, ale zdá se, že by mohlo.
Naposledy upravil(a) leschek dne čtv 08. bře 2012 11:51:19, celkem upraveno 1 x.
Důvod: lehká úprava pro větší srozumitelnost
Důvod: lehká úprava pro větší srozumitelnost
leschek: Děkuji, vyzkouším to! Tohle vypadá jako dobrá odpověď!